Здравей,  

Добре дошла в „Coaching Real“. 

Запознай се с нашите общи правила. 

В платформата Coaching Real и Клуб ПП и услугите предлагани в него са в постоянен процес на развитие и ние не гарантираме  точността и пълнотата на информацията и материалите, достъпни чрез нашите услуги.  Допустими са технически грешки. Запазваме си правото да редактираме,отстраняваме и  прибавяме материали.

Използването на видеата и материалите в платформата, означава, че си запозната с общите правила и  ги приемаш. 

Всички материали от програмите на Coaching Real представляват наша интелектуална собственост и  в този смисъл са обект на авторско право. 

Спазвай етика на общуване с останалите членове в различните наши социални мрежи. 

Ако желаеш да препоръчаш нашите услуги на трети лица, можеш да публикуваш следната  препратка: www.coachingreallive.com

При пълно плащане на Програма МАКС – Ikigai за първите 12 месеца, спестяваш 2 месечни вноски.  Тоест плащаш 10 месеца и ползваш 12 месеца. От тази опция можеш да се възползваш само в  края на първия месец от включването си в Програма МАКС – Ikigai. 

Ако решиш да прекъснеш преди изтичането на програмата, ще считаме, че повече никога няма  да имаш желание да я подновиш. 

Ако решиш да останеш след 12-тия месец, ще получиш процентна отстъпка на месечната ти  такса по допълнителна договорка, актуална към дадения момент и валидна за цялата ти  следваща година в Клуб ПП и с ментор Красимира Кондова, която е треньор и специалист на платформата Coaching Real.

Ние си запазваме правото да използваме части от видео записи на наши работни срещи, с  рекламна цел в интернет. Освен ако нямаме твоета писмено несъгласие за това. 

Ние ще обработваме личните ти данни (имена; телефон; социални мрежи; емайл и др.) само за  целите на доставянето на нашата услуга към теб, без да ги предоставяме на трети лица за цели,  свързани със статистика, маркети или реклама. 

В този смисъл ние ще обработваме личните ти данни само по време на периода на твоето  членство в Coaching Real и Клуб ПП. 

Информацията, която се съдържа в  платформата Coaching Real и Клуб ПП, не може да замени услугите на квалифицирани  специалисти,включително, но и не само в областите на медицината, психологията и  природните науки. 

Считаме за твоя отговорност да се консултираш лично със своя лекар преди, докато и след като  ползваш каквато и да било консултация с нас, хипноза или материали от платформата Coaching Real и  Клуб ПП. 

Моля не използвай хипноза докато шофираш или работиш с режещи инструменти ии други  действия, изискващи пълен фокус.

Ние не се чувстваме отговорни за каквато и да било вреда ( пряка, косвена,  имуществена,неимуществена или друг вид), свързана с използването на услугите на платформата Coaching Real и  Клуб ПП. 

Нито един от нашите материали не трябва да се възприема като обещание или гаранция за  постигане на определени цели или резултати. 

Това е така, защото успехът ти в горепосочените области може да варира значително, в  зависимост от строго индивидуални фактори като възраст,здравословно  състояние,психологическа нагласа,обръжение и много други. 

Пост скриптум: 

„ние“ – разбирай всички специалисти от платформата и Станислава Павлова като учредители на Coaching Real

„ти“- разбирай себе си като пълноправен член на платформата и всички основани ко-проекти, като Клуб „Подсъзнателна Промяна“

 

Моля не продавай, възпроизвеждай, публикувай и използвай с комерсиална цел, по какъвто и  да било начин, материалите от Coaching Real.