4 видео – Родовите закони и тяхното въздействие.

Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

Course Content

„Ние всички сме брънка от веригата на поколенията и понякога ни се налага “да погасяваме задълженията” на нашите предци.”
Автор Ан Шютценбергер в книгата си „Синдромът на предците”. В нея авторката обяснява защо са жизнено важни връзките в рода ни, както и събитията, засягащи нашите роднини. В България темата за рода става все по-популярна в последните години. В следващите 7 дни ще ви срещнем с нашата гост лекторка Аида Марковска. Този месец Юли опознай ''Ориста на предците си'' в единственият по рода си мащабен проект на @Coaching Real, бъдете част от това случване. Над 900 човека потърсиха път към своя Род. Над 200 човека зададоха личните си и откровенни въпроси, в групата в която толкова много от вас се припознаха в подобни родови съдби. Включи се и ти в Безплатната група https://www.facebook.com/groups/32444.... Често сме попадали в объркани ситуации, повтарящи се сценарии, отричане на членове от рода ни и още подобни случаи могът да отведът до тази така дългоочаквана трансформация, за която всички говорят. Но колко от нас реално я достигат? Търсещите хора в това общество, което създадохме са изключително много. Те ще успеят, благодарение на действията си, отваряйки скрина със старите снимки, слушайки истории за близки и роднини, почитайки Рода си.

  • „Ние всички сме брънка от веригата на поколенията и понякога ни се налага “да погасяваме задълженията” на нашите предци.”
    00:00

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet