тел.: +447761847284 ( what’s app) |  Станислава Павлова | info@coachingreallive.com

Авторска програма – Да се отключим към здравословни взаимоотношения

 Море!!! 4-дневно Лятно събитие за Необвързани– Сингълс

Почивка и Обучение в 5 части

От 27/08/2022 До 30/08/2022г.

Скъпи приятели,

Каним Ви да се включите в събитие подходящо за хора, които са: 

1.Необвързани

2.Искат да срещнат нови хора, с които да растат

3.Да отработят ограничаващи вярвания

4.Да направят промяна в живота си към по-добър, щастлив и осъзнат живот 

Ако по-горното и долните въпроси резонират с Вас, тогава Вие сте за този 4 дневен престой с нас на морето.

„Защо се страхувам да влизам във взаимоотношения?“

Защо не се чувствам щастлив/а??

„Как мога да живея по-добре и да намирам точните хора”

„Как мога да сбъдна мечтите си в личен план”

Създадохме тази програма, когато разбрахме колко много приятели и познати около нас са сами и живеят ограничаващ ги живот и не си позволяват да се разгърнат за любовта и радостите от живота. Иска ни се хората да видят, че техният живот може да е по-изпълнен с щастие, споделен с подходящ партньор и да бъде изживян в увереност, щастие и благоденствие. 

Знаем, че след това живо събитие животът на участниците никога няма да е същият.

Кои сме ние?

Георги Иванов

Георги Иванов е личен и професионален консултант с над 20 годишен опит. Георги също е лектор в един от най-престижните университети в света, University of London, Англия, където е живял и продължава да работи вече над 11 години. Георги е собственик на дигитална маркетингова агенция но една от най-големите страсти му е развитието на човешкия потенциал и щастието на човека. 

Станислава Азова

Психолог по Позитивната Психотерапия, треньор по личностно усъвършенстване и хармонични взаимоотношения
________________________________________
За своята мисия споделя: “Това, което правя в последните години е да върна себе си на своята душа. Да преоткрия Любовта и грижата към себе си за мен беше огромно предизвикателство, но и благословия. Искам да помогна на тези, които вървят по същия този път с моя опит. Да ги подкрепя, да бъда свидетел на техните успехи, за да знаят, че не са сами. Това е единствения път , който има смисъл- пътят, по който ние можем да се свържем първо със себе си, а след това и с останалите. 

Станислава Павлова

Казвам се Станислава Павлова и съм основател и изпълнителен директор на Coaching Real – Unlock your potential и съосновател нa Ikigai – Bulgaria. Пътят ми като бизнес консултант започна преди 4 години. Аз съм първият Икигай Треньор, японската концепция за дълъг и щастлив живот и член на племето Икигай.  За мен Coaching Real е Оазисът – мястото, което допринася за доброто на поне един човек всеки ден. Работих в корпоративния свят повече от 9 години. Имах натоварен начин на живот, непрекъснато общувах с различни хора, но основно по телефона. Знаете ли, това е почти реалността на активен мениджър продажби в авиокомпания. Имахме клиенти от цял свят. Винаги работиш, за да угодиш на някой друг. 

Животът ми се движеше бързо и бях постоянно заета с работата си, късчета от личния си живот, професионално обучение, толкова много други неща, които да ме поддържат активна. И все пак нещо липсваше. Усещах го, но не можех да го определя. Просто знаех, че не съм щастлива, нямаше чувство за удовлетворение. Денят, в който попаднах в пътен инцидент, ми отвори очите. Беше достатъчно шокиращо, за да ме накара да видя живота от различен ъгъл. Сякаш някой ме удари много силно, за да мога да се събудя от дълбокия си сън.

Това е и периодът, когато попаднах на една наистина мощна книга и нейния автор, който ми вдъхновява и до днес „Монахът, който продаде своето ферари“ – Робин Шарма. По-късно прочетох всичките му книги и нито една от тях не ме разочарова. Друга книга, която имаше силно положително въздействие върху мен, е „Лидерът без титла“. Това всъщност беше литературата, която ме преведе през моето пътуване на промяна. Така реших да дойда в Лондон и да уча Life Coaching преди 7 години. Това беше истинското начало на моето пътуване от корпоративния свят към моето лично развитие и израстване. Преминах през различни стъпки и етапи от приемане до духовно израстване, самолюбие и дълбока благодарност за всичко, което имам и към хората, които стоят до мен. Не винаги е било лесно. Всъщност точно обратното. Никога не съм се отказвала въпреки многото препятствия по пътя ми. Знаех към какво се стремя и това ме поддържаше. И тук не говоря за финансова независимост. Не говоря и за трите ми висши образувания. Да, много е важно, но истинското удовлетворение идва, когато видите резултатите, постигнати от хората, с които сте работили. Най-голямото ми постижение е, когато виждам резултатите, постигнати от хората, с които съм работила. Винаги съм щастлива, когато успеят, защото ако са успешни, това прави и мен успешена. Точно затова правя това, което правя днес.

За какво ще говорим?

Това събитие е с живо присъствие. Подходящо за мъже, жени необвързани и такива които искат да разгърнат себе си към ново ниво в лични партньорски взаимоотношения.

Ако вече години наред не достигаш до подходящият партньор за теб, то в този ни формат ще имаш възможността да видиш себе си в различни ситуации, обстоятелства и да откриеш кое е това препъни камъче, което те спъва, да бъдеш с подходящият човек до теб в здравословни взаимоотношения. Стараем се събитието да се проведе с равен на брой участници, мъже  и жени, необвързани,  българи идващи от различни други страни участници. Бройките са ограничени и всеки минава на интервю със нас, както и има код на поведението, които ще намерите по-долу в уебсайта. 


Авторската ни програма е в най- доброто време за море, посветена на занимания и тренировки,тематични вечери,специален лектор, възможност да се запознаем с идентични на нас хора, които искат да намерят любовта на живота, заедно да откриваме и обновим източниците на защитните механизми на нашето его.
Програмата е построена, така че да имате възможност всеки ден да се насладите на плаж,тренинг, нови приятелства и опознаване.

Посветили сме се в нашата мисия “да живеем в любов и щастие с другите”

Как ще протече Събитието за Необвързани?

Сутрин имаме посрещане на изгрева, физическо занимание и Динамична медитация с прекрасна гледка към морето, на плажа
Приятна закуска в хотела и свободно време
Плаж
Заниманията започват всеки ден в 13ч - най-хубавата част семинарa, който ни вдъхновява и извиква в нас нови емоции и забавни игри, танци
Свободно време за плаж
Вечеря и излизане навън

Къде, кога и колко ще струва?

4 дневен all inclusive престой в премиум **** Хотел Вела на Слънчев Бряг

27 до 30 Август

Местата за събитието на 27 Август са изчерпани

За други събития и въпроси моля попълнете анкетата

Days
Hours
Minutes
Seconds

Цената от 738 лева е само до 17 Август

800
738 лв
 • Премиум четири звезден хотел 3 нощувки all inclusive
 • Обучения от изтъкнати професионалисти
 • Сутрешни и вечерни занимания
 • Нетуъркинг
 • Басейн с минерални извори
 • Фитнес
 • Игрище за футбол или друг спорт
 • Тематични вечери и аниматори

Вземи приятел, сподели стая - цената от 569 лева е само до 17 Август

700
569лв
 • Премиум четири звезден хотел 3 нощувки all inclusive
 • Обучения от изтъкнати професионалисти
 • Сутрешни и вечерни занимания
 • Нетуъркинг
 • Басейн с минерални извори
 • Фитнес
 • Игрище за футбол или друг спорт
 • Тематични вечери и аниматори

4 дни

4 възможности за усъвършенстване

Банкова сметка

Банкова сметка:

Райфайзен банк

IBAN: BG41RZBB91551013445149 (лева)

BIC: RZBBBGSF

Фондация Експертни Мнения

Причина за трансфер: Слънчев БрягВръщане на цялата сума

За други събития и въпроси моля попълнете анкетата

Условия

Правила на добрите обноски:

 1. Спокойно поведение и уважение към всеки друг участник и лектор
 2. Без сексистки нападки и език
 3. Уважение на личното пространство на всеки участник
 4. Онлай подготвителна среща с организаторите